Magunkról

A Gastropen Kft. 2003-ban történt alapítása óta munkahelyi étkeztetéssel foglalkozik. Több munkahelyi éttermet és büfét üzemeltet Budapesten, ahol egyebek között a Schneider Electric, a Colgate Palmolive, a Wolters Kluwer, a Component Soft, az evosoft és a Takarékbank dolgozóinak melegkonyhás és snack büfés kiszolgálását biztosítja, naponta mintegy 1500 fő számára. Az alkalmazottak létszáma 25 fő, a munkatársak többsége szakirányú képesítéssel rendelkezik.
A társaság megbízható pénzügyi háttérrel rendelkezik, gazdálkodása évek óta rentábilis, köztartozása nincs, szerepel a NAV „köztartozásmentes” adózói adatbázisában.
Számunkra a magas színvonalú és rugalmas szolgáltatás mellett a minőségbiztosítás kiemelten fontos, ezért kezdettől fogva HACCP minőségbiztosítási rendszert alkalmazunk és ez a beszállítókkal szemben is elvárás.

Csapatunk

A Gastropen Kft. csapatában legrébben dolgozó szakképzett és betanított munkatársak közel tíz évvel ezelőtt csatlakoztak a céghez. Szakácsaink mindegyike sok éves tapasztalattal bír, közülük többen neves budapesti szállodákban, éttermekben és luxus óceánjáró hajókon dolgoztak korábban. Pénztárosaink és a kiszolgálásban közreműködő kollégák mindegyike gyakorlattal rendelkező kereskedelmi szakképesítést szerzett dolgozó. A három főzőkonyhás éttermünk minősített szakképző hely, ahol egyebek között a Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskola diákjainak nyújtanak kollégáink segítséget a gyakorlat megszerzésében.